детективне агентство
ua ru

Угода про конфіденційність і захист персональних даних

Угода про конфіденційність

Ця Угода визначає порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття Персональних і інших даних, що надаються і розміщених Користувачем при використанні сайту www.ts-detective.com.ua.

Якщо Ви не згодні з умовами цієї Угоди, то Ви не можете користуватися даним сайтом.

1. Збір Персональних даних та іншої інформації

1.1. Інформація, яку Ви надаєте на сайті www.ts-detective.com.ua, охороняється законом України «Про захист персональних даних».

1.2. Зверніть увагу на те, що для участі в деяких з наших заходів і робіт, а також для отримання доступу до деяких послуг в певних розділах сайту, Вам потрібно надати ідентифікаційну інформацію, наприклад, Вашу адресу електронної пошти, ім'я, номер телефону. Тому Ви повинні повною мірою усвідомлювати, що даєте згоду на збір, використання і передачу подібних персональних даних відповідно до положень і умовами, викладеними в цій Угоді.

1.3. Сайт www.ts-detective.com.ua не призначений для дітей молодше 18 років. Ми не збираємо інформацію у відвідувачів, що входять в цю вікову групу. Переконливо просимо батьків обговорити використання мережі інтернет і передачу інформації в мережу зі своїми дітьми.

1.4. На даному сайті може використовуватися технологія під назвою «cookie». Cookie-це невеликі текстові файли, що містять інформацію, які зберігаються на Вашому комп'ютері при відвідуванні веб-сторінки. Вони забезпечують додаткову функціональність Сайту і допомагають нам проаналізувати використання Сайту.

1.4.1. Існує два види cookie-файлів: cookie-файли одного виду використовуються для «запам'ятовування» таких відомостей, як Ваше ім'я користувача та пароль, і зберігаються на Вашому комп'ютері до тих пір, поки ви не вирішите скасувати дану підписку. Якщо Ви не користуєтеся функцією типу «Запам'ятати ім'я користувача і пароль», то такі файли не будуть зберігатися на ваш комп'ютер.

1.4.2. Інший тип файлів - сесійні cookie. Наприклад, вони використовуються для того, щоб відстежити, яку мову Ви вибрали для відображення веб-сторінки. Під час відвідування сайту такі cookie-файли тимчасово зберігаються в пам'яті Вашого комп'ютера. Сесійні cookie-файли не зберігаються надовго на Вашому комп'ютері і зазвичай видаляються, коли Ви закриваєте вікно браузера.

1.5. Якщо Ви не бажаєте приймати cookie-файли з сайту www.ts-detective.com.ua, то можете змінити налаштування свого веб-оглядача для їх відхилення. Однак це може привести до обмеження функціональності Сайту.

2. Передача Персональних даних

2.1. Розміщення на сайті www.ts-detective.com.ua персональні дані не надаються третім особам, за винятком таких випадків:

2.1.1. після отримання згоди Клієнта, до якого відноситься дана інформація;

2.1.2. за обґрунтованими запитами державних органів, які мають право отримувати такі дані;

2.1.3. для захисту і охорони прав або власності www.ts-detective.com.ua;

2.1.4. для забезпечення особистої безпеки користувачів сайту.

3. Використання даних

3.1. Ми можемо використовувати отриману інформацію для наступних цілей:

3.1.1. для моніторингу трафіку, з якого Ви отримуєте доступ до сайту; типу браузера і операційної системи, які використовуються для доступу до сайту; дату і час Вашого доступу до сайту; сторінки, які Ви відвідуєте, і Інтернет адреса сайту, з якого Ви отримали доступ до нашого сайту;

3.1.2. для впізнання повторних відвідувачів (для статистичних / аналітичних цілей);

3.1.3. для анонімного відстеження взаємодії з інтернет-рекламою (для спостереження кількості відображення і кліків на рекламні банери);

3.1.4. для настройки або персоналізації Вашої роботи (наприклад, вітати Вас на сайті по імені);

3.1.5. для транзакційних цілей, таких як робота з кредитними картами;

3.1.6. для спостереження за використанням сайту щоб наше спілкування з Вами було максимально релевантними (відправка Вам повідомлень по електронній пошті та інше);

3.1.7. для підготовки і надання третім особам (наприклад, рекламодавцям) узагальнених статистичних даних.

4. Інші веб-сайти

4.1. На сторінках сайту можуть міститися посилання на веб-сайти третіх осіб. Ми не здійснюємо управління і не несемо відповідальності за вміст або методи забезпечення конфіденційності подібних веб-сайтів третіх осіб, які можуть бути пов'язані з Сайтом www.ts-detective.com.ua. Такі веб-сайти можуть розміщувати власні cookie-файли на Вашому комп'ютері та / або іншим чином збирати і обробляти персональні дані.

4.2. Ми настійно рекомендуємо Вам ознайомитися з методами забезпечення конфіденційності на подібних веб-сайтів третіх осіб перед тим, як скористатися ними.

5. Анти-спам політика

5.1. Ми не проти спаму, не розсилаємо листи кому-небудь без дозволу, і ми не продаємо і не здаємо в оренду адреси електронної пошти не уповноваженою третім особам. Це не означає, що ми можемо запобігти появі спаму в Інтернеті. Якщо Ви вважаєте, що Ви отримали небажану пошту від нас, будь ласка, зв'яжіться з нами.

6. Безпека

6.1. Адміністрація сайту www.ts-detective.com.ua використовує сучасні технології забезпечення конфіденційності персональних даних, даних, отриманих з реєстраційних форм, що залишаються відвідувачами сайтів, з метою забезпечення максимального захисту інформації.

6.2. Доступ до особистої інформації користувача здійснюється через систему авторизації з логіном і паролем. Користувач зобов'язується самостійно забезпечити збереження авторизаційних даних, ні в якому разі не розголошувати їх третім особам. Будь-які зміни особистої інформації, внесені за допомогою авторизаційних даних, будуть вважатися здійсненими особисто користувачем.

6.3. Збір, зберігання, використання, обробка, розголошення інформації, отриманої адміністрацією сайту в результаті відвідування приватною особою (відвідувачем або користувачем) її сайтів та / або заповнення реєстраційних форм, в тому числі і персональні дані користувачів, здійснюється адміністрацією сайту відповідно до законодавства України. Приватна особа (відвідувач або користувач) усвідомлює і надає згоду на збір і обробку своїх персональних даних адміністрацією сайту в рамках і з метою, передбачених умовами Угоди, Угоди про конфіденційність відповідно до законодавства України.

7. Прикінцеві положення

7.1. Переглядаючи сторінки сайту і/або заповнюючи форму реєстрації на сайті www.ts-detective.com.ua, відвідувач автоматично приймає умови Угоди про конфіденційність.

7.2. Деятельность адміністрації сайту здійснюється відповідно до законодавства України. Будь-які претензії, суперечки, офіційні звернення будуть розглядатися виключно в порядку, передбаченому законодавством України.

7.3. Адміністрація сайту не несе відповідальності за будь-які прямі або непрямі збитки, понесені Користувачами або третіми сторонами, а також за упущену вигоду в результаті діяльності www.ts-detective.com.ua.

7.4. Условія цієї Угоди можуть бути змінені адміністрацією сайту в односторонньому порядку. Зміни в даній Політиці конфіденційності вступають в силу після їх опублікування на Сайті. Ваше подальше використання Сайту після публікації будь-яких змін в даній Політиці конфіденційності означає Вашу згоду з подібними змінами.

як ми працюємо?

оформити заявку
оформити заявку використовуючи форму або зателефонуйте нам по телефону: +38(097)275-34-75
консультація, договір, передоплата
індивідуально обговорюємо принципову можливість і порядок цін
виконання завдання і формування звіту
збираємо інформацію, отримуємо дані і формуємо звіт для замовника